Gesloten van Dinsdag 24 December 2019 t/m Zondag 5 Januari 2020. Geen Bezorging. Wel verzending (buiten onze regio) via pakketpost.
Finecto+  Bloedluistest
  • Finecto+  Bloedluistest

Finecto+ Bloedluistest

€ 4,45
Inclusief belasting

Met deze eenvoudige buisjes kunt u testen of er bloedluizen in het kippenhok zijn. In bijgevoegde bijsluiter kunt u aan de hand van het aantal bloedluizen het behandelplan vaststellen.

Aantal

  SSL beveiligd

Bestellen en Afrekenen in een met SSL beveiligde omgeving.

  Huisdier Direct - Bezorgen

Walcheren en N-Beveland : Ma-Vr voor 17.00 uur besteld, vandaag in huis !

  Alle overige adressen in Nederland : PostNL of DHL.

Verzendkosten vanaf € 2,75. Kosten worden berekend na het invoeren van uw adres.


Hoe werkt de Finecto Bloedluis test?

Bloedluizen komen ‘s nachts uit hun schuilplaats en lopen via de poten van een kip of vogel omhoog om bloed te zuigen. Als ze genoeg hebben lopen ze dezelfde weg over de poten weer terug en gaan op zoek naar de dichtsbijzijnste schuilplaats. Luizen houden van een kleine donkere ruimte, waar ze niet opgegeten kunnen worden door kippen.

Als u het Finecto Test buisje direct onder de zitstok bevestigd, is dit de eerste geschikte schuilplaats die ze tegenkomen. De luizen zullen proberen op het stokje een nest te vormen om hun eieren te leggen. Omdat het stokje eenvoudig te verwijderen is, kunt u wekelijks het aantal luizen controleren en passende maatregelen nemen.

Gebruiksaanwijzing

1 – Bevestig de testbuis met 2 tie-ribs onder de zitstok waar de dieren overnachten. Schuif het houten stokje met het ringetje in het buisje, zodanig dat het aan beide zijden iets uitsteekt.

2 – Neem na één week het stokje uit het buisje en tel het aantal rode luizen op het stokje. Aan de hand van dit aantal kunt u de juiste behandeling bepalen (zie tabel hieronder). Maak vervolgens het stokje schoon met warm water en schuif het terug in het buisje.

3 – Controleer iedere week het houten stokje op luizen. Bepaal aan de hand van het aantal luizen het tijdstip en methode van behandeling.

Voor een pdf gebruiksaanwijzing kunt u hier klikken.

2 Items

Misschien vindt u dit ook wel leuk