Koudijs Insectosec

€ 15,55
Inclusief belasting

Bestrijd bloedluis snel en effectief met Koudijs InsectoSec
 
Insectosec is een biocidevrij poeder bestaande uit 100% natuurlijke bestanddelen (Diatomeeënaarde) ter bestrijding van kruipende insecten en mijten zoals vlooien, mieren, kevers, pissebedden, zilvervisjes, bedwantsen, bloedluizen/vogelmijt, etc. Diatomeeënaarde is een sediment dat geheel of voor het grootste deel bestaat uit de skeletjes van afgestorven eencellige kiezelwieren of diatomeeën water. De werkzame stof zorgt dat de vettige waslaag van het uitwendige skelet oplost/beschadigd en leidt tot de uitdroging van de insecten.

Aantal
Niet op voorraad

  Huisdier Direct - Bezorgen

Walcheren en N-Beveland : Ma-Za voor 15.00 uur besteld, vandaag in huis !

  Huisdier Direct - Bezorgen

Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland Ma-Za voor 15.00 uur besteld binnen max. 36 uur in huis !

  Alle overige adressen in Nederland : PostNL of DHL

Verzendkosten vanaf € 3,50. Kosten worden berekend na het invoeren van uw adres.

Gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kruipende insecten en mijten in en om het huis en dierverblijven. Dit middel is bestemd voor professioneel- en niet-professioneel gebruik.

Gebruiksaanwijzing/Dosering
Koudijs InsectoSec kan in dierverblijven, kelders en woonruimtes toegepast worden tegen kruipende insecten en mijten. Strooi het poeder op of nabij schuilplaatsen en loopstraten van de insecten.
Gebruik 30 – 50 gram/m² of 5 – 10 gram per strekkende meter met een hoogte van 2 mm en een breedte van 5 – 20 mm. Het kan ook gebruikt worden om een barrière te leggen. Tegen mieren kan het ook buitenshuis toegepast worden. Strooi het poeder tussen tegelvoegen, nest ingangen en loopstraten van de mieren. Omdat mieren en andere insecten de behandelde oppervlakken mijden is het belangrijk om enkele dagen achtereen opnieuw een behandeling zoals hiervoor omschreven staat uit te voeren.
Bij de toepassing tegen vlooien en bloedluizen dient de omgeving zoals de mand, nestplaatsen, kieren, naden, hoeken en waar de dieren veel rusten behandeld te worden zonder het dier zelf te behandelen. De laag poeder moet de hele plek bedekken en goed zichtbaar zijn. Indien nodig de laag poeder vernieuwen. Vermijd tocht tot het poeder is gaan liggen. Koudijs InsectoSec kan onbeperkt toegepast worden.
Koudijs InsectoSec kan ook met de zandlaag van vogels en kippen gemengd worden zodat het als een “bathing sand” effectief bloedluizen kan bestrijden. Meng 100 gram InsectoSec met 2 kg schelpenzand.

Toepassingstechnieken
 
Uit de fles verpoederen.
Snijd eerst de opening met een mes open. Knijp hiervoor voorzichtig in de fles met de opening naar beneden en bepoeder alle oppervlakken waar de te bestrijden insecten of mijten zijn waargenomen of verwacht worden.Koudijs InsectoSec kan ook m.b.v. een kwast of stoffer toegepast worden. Schenk hiervoor eerst het poeder in een bak en doop hierin een grote kwast of stoffer. Klop het poeder vervolgens uit de kwast/stoffer op de te behandelen oppervlakken. Product geeft een wit residu.

Spuitoepassing: 20%
Verdun 100 gram Koudijs InsectoSec met 400 ml water. Eventueel aanwezige filters in de spuitapparatuur dienen verwijderd te worden om verstopping te voorkomen. Spuit op een afstand
van ca. 20 cm over de te behandelen plekken.
 
Werkzame stof:Siliciumdioxide/Diatomeeënaarde(CAS 61790-53-2)
Gehalte: 100%
Aard van het middel: wit poeder (insecticide/acardicide)

chat Reacties (0)