Geen bezorging meer op zaterdag. Gesloten van 6 t/m 14 augustus 2022.
Cats&Dogs Choice Premium Kat Senior
  • Cats&Dogs Choice Premium Kat Senior

Cats&Dogs Choice Premium Kat Senior

€ 12,25
Inclusief belasting

Verkrijgbaar in  2 en 5 kg


Met Premium Kat Senior maakt u de juiste en verantwoorde voedingskeuze voor uw oudere kat. Deze uitgebalanceerde premiumvoeding is speciaal ontwikkeld voor oudere katten vanaf ± 7 jaar en voorzien van een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte om uw kat een lang en gezond leven te geven.
 

Gewicht
Aantal
Op voorraad

Maximaal te ontvangen punten bij aanschaf van dit product : 22 Spaar punten.


  Webwinkelkeur

Vertrouwd online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

  Bezorgen / Verzenden

Gratis bezorgen in ons bezorggebied. Vanaf € 3,75 buiten ons bezorggebied.


Het lagere aandeel van eiwitten, vetten en mineralen is een bewuste keuze, afgestemd op het stofwisselingsproces bij oudere katten, hetgeen een positieve bijdrage levert aan orgaanfuncties en het voorkomen van o.a. nier-, blaas-, en urinewegproblemen.
 
Premium Kat Senior is een premiumvoeding met uiterste zorg samengesteld uit hoogwaardige, licht verteerbare grondstoffen. Deze licht verteerbare grondstoffen zorgen voor een hoge vertering en uitstekende acceptatie waardoor uw kat minder én vaste ontlasting heeft.
 
Bevat géén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.

Samenstelling :          
Kip, vis, eend, rijst, mais, gerst, eipoeder, lecithine, inuline, taurine, bietenvezels, oliën en vet van gevogelte, glucose en gist, FOS fructo-oligo-sacchariden, omega 3 en 6 vetzuren vitaminen, mineralen en spoorelementen.

1 stuks