Cats &Dogs Choice : het voordeligste A-merk!

Kwaliteitsvoeding hoeft helemaal niet duur te zijn. Met de producten van Cats&Dogs Choice bent u verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Cats&Dogs Choice voedingen voldoen aan de belangrijkste kenmerken van kwaliteit : geen zout, juiste voedingswaarde, hoge verteerbaarheid, weinig water en zonder toevoeging van chemische geur-, kleur-, en smaakstoffen. U kunt de Cats&Dogs Choice voedingen dus met een gerust hart aan uw hond of kat geven.

De producten van Cats&Dogs Choice zijn kwalitatief vergelijkbaar met de bekende A-merken, echter gemiddeld € 15,00 tot € 35,00 goedkoper! U ziet het verschil dus alleen in uw portemonnee!

Het merk Cats&Dogs Choice is ontstaan in samenwerking met fokkers en voedingsdeskundigen, om een zo goed mogelijk kwaliteitsproduct te krijgen met een uitstekende acceptatie en verteerbaarheid, zonder de toevoeging van chemische geur-, kleur-, en smaakstoffen.

Onze producten worden met de nieuwste productiemethode geproduceerd. Om een uitstekende A-kwaliteit te waarborgen worden onze producten samengesteld uit een strenge selectie van de beste grondstoffen. Ook tijdens de productie word voldaan aan de laatste kwaliteitsnormen en de strengste eisen (GMP+ en IFS- certificaat). Voor u is dit een garantie voor een permanente hoge kwaliteit die met glans elke kwaliteitscontrole doorstaat.

Bovendien zijn onze producten samengesteld uit natuurlijk de beste grondstoffen en bevatten de optimale balans Omega 3 & 6 vetzuren en prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide) voor een optimaal afweersysteem in het darmkanaal, vitaliteit, gezonde huid, glanzende vacht en als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.


Ruime keuze
Klein of groot, Huisdier Direct heeft met Cats&Dogs Choice de voeding die bij het formaat en de levensfase van uw trouwe viervoeter past. Ook voor honden/katten met een allergie of overgewicht, hebben wij een passende voeding.


Advies nodig ?
Wilt u graag direct weten welk product het beste aansluit bij de specifieke wensen van uw hond of kat ? Stuur ons dan een bericht via de contact pagina.


Proefverpakking
Wilt u graag eerst een proefverpakking ontvangen van Cats&Dogs Choice Honden en Kattenvoer om te kijken hoe uw hond of kat op het voedsel reageert en het accepteert ? Kijk dan op de site van CATSANDDOGSCHOICE.